Избор на редактора: Действително панталони падат 2017

На мястото на леки шорти и къси рокли дойде изолирани поли и дънки. Но си струва да припомним още един важен атрибут на есента – компактен и стилен панталон. Този сезон, те са по-подходящи от всякога, и ако по някаква причина, гардероба си е не по-малко удобни и модерни неща, които определено трябва да го оправя.

Днес на пазара на модата предлага голямо разнообразие от модели на различни стилове, цветове и стилове. Ето защо, изберете своя перфектен мач не е трудно: да се съберат хиляди възможности за избор за всеки вкус и бюджет.

Преразглеждане на нашия модно списание реши да разберете какво модел на панталоните трябва да се обърне внимание на есента на 2017.

класически
Обичайно елемент от облеклото на офис – официални панталони със стрелки – бързо се движи в ежедневните гардероб модата по целия свят. Специална стомана удари широк модел с висока талия. Произнесени стрелка, черен цвят, а дължината на пода, напълно покриващ петата – всичко визуално удължава крака, и при правилно избрана върха на величествени форми красота силует. modnye-zhenskie-brjuki-на-Осен

Avid смели модата този сезон се носят такива модели панталони с маратонки и по този начин sliponami на път между класически и спорта. Но, признавам, този тандем е най-подходящ само висок и тънък, така че е по-добре да се направи без риск и допълни панталони високи токчета.

военен
Каки пак от значение. Ние препоръчваме да се получи един, но напълно подходящ както за фигура в панталони военни стил. Те не само ще помогне да не Марк и се побере, както и за паркове и под сакото му.

С ивици
облекло практикувате, защото тази есен ивици са подходящи в различни модели. Ние препоръчваме на престоя си на стеснени и съкратена, а панталоните женско нарязани – като вложки от двете страни изглеждат по-елегантни.

спорт
Остаряла старите сиви панталони пот? Това е време, за да ги измъкне от дълбините на неговия кабинет и показване на повърхността, а именно – в модерния есенни лук. Комбинирайте като с къси кожени якета и дълги палта с хитове.

Cell или печат
Облечен в светли и стилни панталони тръби, може да се предположи, че изображението е готов! По-скоро се набляга готов мода, и останалите части autfita могат да заемат от основата на гардероба не е особено сложни при избора на върха и аксесоари. Тези панталони, по желание, могат умишлено да засенчи всичко.

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published