Друг оптимален модел с голям размер е роклята от А-линия

чиято основна задача е акцентът върху зоната на деколтето. Поради тяхното нарязване, тези рокли са в състояние да прикрият проблемните области в корема и бедрата. Рокли с надценена талия са най-добре да изберете дължината на макси или midi, но от кратките опции на собствениците на пълната фигура е по-добре да се откажете. През пролетта си струва да се купят рокли с претеглена талия с ръкав на три четвърти.

Особено впечатляващи са рокли като вечерни модели. Жените с крушовидни форми на крушовидна фигура трябва да обърнат внимание на такова шиене, защото не само скриват пълнотата, но хармонично балансират тежкото дъно и грациозния връх. За началото на пролетта си струва да се купуват големи рокли от по-плътни тъкани, но по-близо до лятото, най-доброто решение ще бъде силуетите от линия А, изработени от коприна или шифон.

Що се отнася до вечната класика – малка черна рокля, тогава тази опция също ще изглежда добре на пълните дами. Разбира се, малката черна рокля за пълно има свои собствени характеристики, но не губи своята сложност. Най-добрите модели са рокли направо изрязани със средна дължина без ненужни акценти.

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published