Най-подходящ за костюмите с пълна фигура

аксесоари

Ако ръцете ви са леко запълнени, опитайте се да не носите големи, разпенени или обемисти гривни, тъй като визуално ще ги направят още по-пълни. Във вашия случай тънките гривни, които имат плоска форма, ще изглеждат най-добре. Тези гривни ще дадат благодат на ръцете.

Освен това, при избора на аксесоари, дайте предимство на онези, които ще помогнат визуално да удължат своя силует. За такива орнаменти е възможно да носите шалчета с ярки цветове, които небрежно се мотаят. Също така помогнете да удължите фигурата и дългите вериги или мъниста, те привличат вниманието към себе си, като отнемат очи от вашата фигура. Използвайте големи и ярки декорации, както и дрехи, само за да обърнете внимание на вашето достойнство, отклонявайки очите си от проблемните зони.
дрехи

Най-идеалният за пълна фигура е костюмът, или още по-добре костюм от три части. И няма значение, с панталони или с пола, допълнени от жилетка и яке, те ще изтъкнат преимуществено вашето достойнство. В този комплект можете да оставяте блуза с ярки цветове, докато костюмът трябва да бъде спокоен неутрален цвят.

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published